Zorgbegeleiding op maat

Tierelantuintje Dagbesteding biedt  een plek aan volwassenen met een beperking. 

Sinds 2010 ben ik als zorgondernemer  onder de naam Tierelantuintje actief binnen de gehandicaptenzorg. Ik ben begonnen met  het bieden van dagbesteding met 1 klant bij ons aan de keukentafel. In de loop van dat jaar werd de groep wat groter en zijn we verhuist naar  het nieuwe atelier bij ons op het erf.

 Ik ben een voorstander van kleinschalige zorg en persoonlijke aandacht. Op deze manier  kun je goed kijken naar ieders talenten en mogelijkheden. Ik kijk naar ieders talent, naar vaardigheden die uitgebreid en/of aangeleerd kunnen worden, naar interesse en beleving. Deze bepalen mede de keuze van de activiteiten die we samen kunnen ondernemen. De deelnemer kan zelf kiezen wat hij/zij wil gaan doen, uiteraard binnen de gegeven kaders. Er is veel aandacht voor de deelnemer en de nadruk wordt gelegd op waar ze goed in zijn. Zo werken we "samen" gericht naar successen toe. De deelnemer krijgt zo meer zelfvertrouwen, de eigenwaarde groeit en ze komen in hun eigen kracht te staan. 

In  mei 2022 is de dagbesteding van Tierelantuintje samengegaan met  "Het Zorgatelier"  van Walburg Zorg aan de Dukdalf in Drachten. Achter de schermen werd al langer met elkaar samengewerkt maar nu zijn  de groepen ook samen. 

Mocht je interesse hebben in een plekje in ons zorg atelier dan kun je contact opnemen met Esther Walburg. Voor meer informatie of de contactgegevens verwijs ik je door naar www.walburgzorg.nl